Årsopgørelse på vej

19. juni 2017

Årsopgørelse på vej

99% af forbrugerne skal have penge tilbage på årsopgørelsen.

Igen i år skal størstedelen af Brørup Fjernvarmes forbrugere have penge tilbage. Det positive regnskab skyldes flere faktorer bl.a. :

* Værket er drevet rigtigt godt, f.eks. har der været gode købspriser på brændsel, den el, vi forbruger, samt på salget af den el, vi producerer. 

* Vejret har været varmere end i et gennemsnitligt år.

Hvis du ser nærmere på dit budget for det næste år, vil du derfor opleve, at prisen pr. kwh er sat ned til 28 ører. Til gengæld er forbruget højere end det, der er anvendt i 2016/17. Forbruget sættes højere for at imødegå, at vi igen får et år med gennemsnitlige, koldere temperaturer rent vejrmæssigt.

AFREGNING AF ÅRSREGNSKABET

Når du skal have penge tilbage, vil dit tilgodehavende i første omgang blive brugt til at dække første rate.

Skal du have yderligere penge tilbage, bliver de den 3. juli automatisk udbetalt til den konto, hvor din betalingsserviceaftale er tilmeldt.

Er du ikke tilmeldt til betalingsservice, og skal have mere tilbage, end hvad der dækker rate 1, kan du kontakte os skriftligt med oplysning om dit kontonummer. Så udbetaler vi det resterende beløb til dig. Hører vi ikke fra dig, modregner vi blot overskydende tilgodehavende i de næste rater.