Afkoblingspuljen åbner

17. januar 2024

18. januar åbner en ny afkoblingspulje

Du kan se her, om det er aktuelt for dig at søge puljen.

Vores tidsplan er alene vejledende, og ret til ændringer forbeholdes. Det betyder f.eks. også, at rækkefølgen på tilkobling kan ændres.

Hvis du søger, anbefaler vi derfor, at du sætter datoen for afkobling så langt ud i fremtiden, det er muligt - også selv om du mener, at kunne forvente en bestemt (tidligere) dato. Du kan nemlig altid rykke afkoblingen frem, mens du risikerer at miste dit tilskud, hvis du ikke kan dokumentere en forsinkelse, der gør, at du ikke når at blive omkoblet inden den data, du har angivet.

Hvordan foregår det?

Det kan være en god ide at forsøge at logge på Evidas hjemmeside inden, så du ved, du har adgang

I tidsrummet mellem kl. 8.00 og 10.00 den 18. januar 2024 kan du på Mit Evida tage plads i et digitalt venteværelse - det sker helt automatisk, når du forsøger at logge på Mit Evida i dette tidsrum. 

Det digitale venteværelse skal være med til at håndtere et eventuelt, stort pres fra besøgende, der er interesseret i afkoblingsordningen. 

Det kan med andre ord være en god idé at være klar ved tasterne, når afkoblingsordningen åbner.

Når klokken rammer 10.00, bliver der automatisk lavet en kø til Mit Evida, og de ventende i venteværelset vil få en vilkårlig plads i køen. Du kan altså ikke være sikker på, at du står forrest i køen, selvom du logger ind kl. 8.00. 

Hvis du logger ind på Mit Evida efter kl. 10, kommer du bagerst i køen.

Hvordan får jeg hjælp?

Vi kan ikke hjælpe med ansøgningen. Ved spørgsmål omkring ansøgning, afkobling, udsættelse m.v. er det Evida, du skal have kontakt til.