Om os

Brørup Fjernvarme er et A.m.b.a. selskab med 4 ansatte.

Værket ledes af en forbrugervalgt bestyrelse bestående af 4 bestyrelsesmedlemmer, samt en repræsentant fra kommunen.

Du finder Brørup Fjernvarme lige i midten af Brørup på Vandværksvej. Vi er din lokale varmeleverandør, og har leveret fjernvarme siden 1955.

Her i Brørup er fjernvarmen andelsejet, hvilket vil sige, at det er vores forbrugere med selvstændige målere, der ejer værket.

Med fjernvarme er der flere om at dele udgifterne, og alle får glæde af stordriften, så det er en billig måde at opvarme dit hus på – både ved installation og forbrug. Fjernvarme er ved lov omfattet af hvile-i-sig-selv princippet og dermed må fjernvarmeselskaberne ikke tjene penge. Det vil sige, at fjernvarmen er non-profit.

Grøn, grønnere, fjernvarme

Varmen fra Brørup Fjernvarme er 87% CO2-neut​ral, og senest i 2030 bliver fjernvarmen 100% CO2-neutral.

Fjernvarmen er et fleksibelt energisystem, der kan udnytte alle former for energi (overskudsvarme, biomasse, elektricitet fra sol, vind m.m.). Derved har vi flere knapper at skrue på for at gøre fjernvarmen grønnere og holde prisen stabil, når priserne på en energikilde stiger.

Fjernvarmen i Brørup er baseret på certificeret bæredygtig biomasse og en elkedel, der udnytter overskudsstrøm fra elnettet. Allerede nu kan du, ved at skifte til fjernvarme fra naturgas, spare 3 tons CO2 pr. år.